Contact

Adres

Burggravenstraat 74
9900 Eeklo

Gsm-nummer

Ondernemingsnummer

0835.473.767

Kom eens langs voor een babbel!

Ben je (nog) niet overtuigd als dit iets is voor jou, contacteer me dan om eens langs te komen voor een babbel. Is er een match : heel fijn!  Zoniet, no hard feelings.

Contacteer me

"*" geeft vereiste velden aan

Enkele veelgestelde vragen

Wat dien ik zelf mee te brengen naar de cursus?

Wie deelneemt aan een les florale vormgeving of themagerichte workshop  heeft een aantal goede  basismaterialen nodig :  een aardappelmesje, schaar, kniptang, platbektang,  lijmpistool voor lagere temperaturen (low melt!)  en bijhorende lijmpatronen en snoeischaar. Verder ook een vod of handdoek en een kartonnen doos of vouwkrat om je bloemstuk te vervoeren. 

Ik ken niets van bloemschikken maar wil dit graag proberen, ben ik welkom?

Beginnende bloemschik(st)kers zijn zeker welkom.  Een positieve mindset en doorzettingsvermogen helpen je al een heel eind op weg. Vertrouwen en geduld hebben in het proces is hierbij key.  We werken in een beperkte groep dus iedereen kan begeleid worden. Wat je niet mag verwachten is dat ik de hele tijd bij je blijf om alles voor jou te doen.  Dit zou niet fair zijn naar de andere cursisten.

Wat als ik door omstandigheden de les niet kan volgen?

Iedereen heeft wel eens te maken met onvoorziene omstandigheden.  Wat dan je mogelijkheden zijn kan je terugvinden in de voorwaarden, tabblad “praktisch”.

Ik heb een andere vraag waarop ik het antwoord niet kan terugvinden op de site.

Is het antwoord op je vraag niet te vinden op mijn website?  Stuur dan een mailtje naar info@hetbladmotief.be